Transport

Van oudsher zijn we in het bezit van transportmaterieel. Dit is altijd nodig geweest om onze werkzaamheden efficiënt uit te voeren. Daarbij is het van belang om onze klanten goed te voorzien en eigen transport heeft ons meerdere keren het voordeel van laten zien. Aangezien deze afdeling ook door de jaren heen flink is uitgebreid zien wij ook meer én meer de mogelijkheid om niet alleen ons eigen materiaal te vervoeren, maar ook dat van derden.

Speciaal transport

Het is voor ons geen uitzondering om grote of zware machines te vervoeren. Omdat we hier altijd al mee te maken hebben zit er ook veel ervaring in ons bedrijf op dit gebied. We beschikken onder meer over meerder diepladers en platte kraantrailers.

H. van Dieren heeft al enige tijd een transportvergunning. Dit maakt het mogelijk dat wij ook transport voor derden mogen uitvoeren. Kunnen wij ook u hiermee van dienst zijn? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Vragen of meer informatie?

Bel 038 33 176 73. Maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur. We staan je graag te woord. Of gebruik het contactformulier op onze contactpagina.

Neem contact op
Een vraag of meer informatie?
VCA
H. van Dieren Hei- en Waterwerken B.V.
Adresgegevens
Tasveld 20
8271 RW IJsselmuiden
© 2024 H. van Dieren Hei- en Waterwerken B.V.