Koppensnellen

Koppensnellen

Na het heien van betonnen heipalen wordt het koppensnellen uitgevoerd. Als een betonpaal in de grond is geheid, is de bovenkant van de betonpaal nog boven de grond. Deze betonnen bovenkant, ook wel de kop genoemd, wordt verwijderd. Dit heet koppensnellen. Het beton wordt dan kapot geknipt. Daarmee komt de wapening van de heipaal bloot te liggen. Het correct uitvoeren van koppensnellen is belangrijk voor de verbinding tussen de wapening van de heipaal en de bewapening van de fundering. Zo vormt de fundering een solide geheel met de heipalen en kan er veilig op gebouwd worden.

Het heel laten van de wapening is een zorgvuldige taak. Zo kan de verbinding met de fundering het beste worden gemaakt. Met zorg en ervaring wordt dit koppensnellen door ons uitgevoerd.

De beschikbaarheid van een eigen kraakmachine maakt ons een completer en flexibeler bedrijf. Zo kunnen wij vanaf de eerste heipaal tot het verbinden met de fundering in een project ingezet worden.

Ook bij het koppensnellen vinden wij kwaliteit belangrijk, daarom garanderen wij het volgende:

  • Wij werken met een vaste ervaren machinist;
  • Paalkoppen worden na het kraken door ons altijd schoongemaakt;
  • Al het betonpuin na het kraken wordt verzameld en nemen wij zelf mee, zodat de bouwplaats weer netjes is.

Vragen of meer informatie?

Bel 038 33 176 73. Maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur. We staan je graag te woord. Of gebruik het contactformulier op onze contactpagina.

Neem contact op
Een vraag of meer informatie?
VCA
H. van Dieren Hei- en Waterwerken B.V.
Adresgegevens
Tasveld 20
8271 RW IJsselmuiden
© 2024 H. van Dieren Hei- en Waterwerken B.V.