Miniheiwerk

Miniheiwerk

Er zijn veel plekken waar het niet mogelijk is om met een machine van 60.000 kg te komen, maar waar wel geheid moet worden. Je kunt hierbij denken aan ruimtes in bedrijfshallen, het uitbouwen van een woning, tuinfunderingen of ruimtes met een hoogtebeperking. In deze situaties zetten wij één van onze zes mini heistellingen in. Vanwege de minimale omvang van onze machines is het dus mogelijk om in deze kleinere ruimtes te heien.

Op locatie is het vaak nodig om palen door te koppelen met elkaar voor een goed fundament. Dit doen wij door middel van stalen buizen op elkaar te zetten en vast te lassen. De eerste stalen buis die in de grond wordt geheid is voorzien van een aangelaste voetplaat. Zo kan de tweede stalen buis er op worden bevestigd. Met deze techniek bepalen onze vakmensen de gewenste diepte. Het heien gebeurt met een speciale techniek zodat er weinig of geen trillingen vrijkomen. Wanneer de stalen buizen de juiste diepte hebben bereikt, worden ze volgegoten met beton.

Vragen of meer informatie?

Bel 038 33 176 73. Maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur. We staan je graag te woord. Of gebruik het contactformulier op onze contactpagina.

Neem contact op
Een vraag of meer informatie?
VCA
H. van Dieren Hei- en Waterwerken B.V.
Adresgegevens
Tasveld 20
8271 RW IJsselmuiden
© 2024 H. van Dieren Hei- en Waterwerken B.V.