Heiwerken

Heiwerken

Om er zeker van te zijn dat gebouwen en huizen niet verzakken gedurende de jaren is het op veel plekken nodig om heipalen te heien. Heien is een bijzonder proces en dit moet door ervaren mensen worden uitgevoerd. Wij hebben hiervoor machines van deze tijd tot onze beschikking en dit maakt ons de juiste partij voor elke grote en kleine klus.

Heien iets van deze tijd?!

Al eeuwen wordt er in Nederland geheid. Met de huidige plannen voor extra woningen en continu groter wordende bedrijven is heien ook iets van deze tijd. Wij kunnen voorzien in het heien van betonpalen en stalen buispalen. Omdat het heien een belangrijk proces is, wil je dit toevertrouwen aan een bedrijf wat hier ervaring in heeft en zekerheid biedt dat het werk goed en volgens planning verloopt.

Lijkt het jou ook geweldig om zo een grote machine te beheersen en door het hele land heen te werken aan projecten? Of ben jij iemand die er op kickt om elke paal weer goed de grond in te krijgen en hierbij een goede communicatie met de machinist te houden? Bekijk hier de Vacatures! Ook mensen met gevoel voor dit werk kunnen wij omscholen tot machinist en/of heibaas.

Eén van onze projecten

3000 Palen in Velp

In Velp hebben we 3000 palen geheid voor een nieuwe fabriekshal

Bekijk dit project

Vragen of meer informatie?

Bel 038 33 176 73. Maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur. We staan je graag te woord. Of gebruik het contactformulier op onze contactpagina.

Neem contact op
Een vraag of meer informatie?
VCA
H. van Dieren Hei- en Waterwerken B.V.
Adresgegevens
Tasveld 20
8271 RW IJsselmuiden
© 2024 H. van Dieren Hei- en Waterwerken B.V.