H. van Dieren

Hei- en Waterwerken


A-ware Heerenveenjunttan 25lc + 25HDKraker JCB

 

Compleet aanbod

H. van Dieren heeft de mogelijkheid om het gehele heiproces, van begin tot eind voor u uit te voeren. Het uitzetten, transport van de palen, het heiwerk, heibegeleiding, en het koppensnellen. Wij leveren een totaal pakket, dit betekent voordeel voor u: slechts één aanspreekpunt tijdens het gehele proces!

 

Uitzetten

Of het nu gaat om het uitzetten van kavelgrenzen, heipiketten of montagepunten voor prefab funderingen: u kunt bij ons terecht. Wij werken met de nauwkeurigste technieken om daarmee een solide basis voor u te creëren. 

 

Transport

Eigen transport van heipalen en machines resulteert in ongekende accuraatheid.

 

Palenkraker 

Met onze mobiele palenkraker zijn wij in staat tot op de juiste hoogte te ontmantelen. Dit betekent een exact uitgangspunt voor uw fundering. Onze specialistische werkwijze resulteert in een minimale belasting voor de paal. Rekening houdend met uw wensen zoeken wij altijd naar de meest efficiënte wijze van heien. Daarom nemen wij deel in speciale projecten waarbij geen koppen meer worden gesneld. De heipaal wordt dan exact op de juiste hoogte in de grond geheid. Middels een speciale techniek word er dan een verbinding gemaakt tussen de heipaal en uw fundatie. Wij zijn gewend uitzonderlijke situaties op een creatieve wijze op te lossen. Waarmee we aanzienlijke kostenbesparingen kunnen bereiken zonder in te leveren op de kwaliteit van het heiwerk!